Ziektebeleid

Als ouder met een ziek kind sta je voor een dilemma. Breng ik mijn kind wel naar de kinderopvang of houd ik het thuis? Voor ons staat het welbevinden van het kind voorop en is het van belang jezelf af te vragen of het meer aandacht nodig heeft dan er bij ons op dat moment gegeven kan worden.

Het kan voorkomen dat je kind verhoging heeft, maar zich verder wel lekker voelt. In dat geval zou het kind kunnen komen/blijven. Terwijl een kind zonder koorts zich erg naar kan voelen en beter wel opgehaald kan worden.

Eerlijk is eerlijk, als je jezelf niet lekker voelt dan ben je het liefste thuis. Als uitgangspunt handelen wij volgens “Informatie over ziektebeelden voor peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang” van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Medicijngebruik

Medicijngebruik valt onder de verantwoordelijkheid van de ouders. Wanneer de handelingen voor ons uitvoerbaar zijn vragen wij de ouder(s) het formulier “Medicijnverstrekking” in te vullen en te tekenen.

Ouders kunnen het formulier inleveren bij de pedagogisch medewerker van de groep.

Ziektebeleid

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen