Buitenschoolse opvang

Er gaan maar weinig kinderen met plezier naar een buitenschoolse opvang. Bij ons is dat anders!

Ondanks het feit dat kinderen vaak maar een korte tijd, na school, bij ons zijn maken we er een fantastische tijd van! Geen schools gebouw, maar een huiselijke sfeer doet al wonderen. Onze fantastische tuin, de prachtige keuken, inspirerende hoeken en de heuse kinderraad zorgen onder andere voor een fijne tijd bij Het Toverstokje.

Vakantieopvang

Ook bieden wij vakantieopvang. Naast een overeenkomst voor onze naschoolse opvang is het mogelijk een overeenkomst af te sluiten voor vakantieopvang.

Je kunt hierbij zelf aangeven hoeveel weken/dagen je opvang wenst. En net zoals bij de dagopvang is het voor de BSO ook mogelijk om per kwartier af te nemen. Het minimum is wel van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Een halve dag is bij ons dus niet mogelijk. Zo hebben wij de hele dag alle aandacht voor de kinderen en kunnen we écht wat ondernemen!

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen