Buitenschoolse opvang

Er gaan maar weinig kinderen met plezier naar een buitenschoolse opvang. Bij ons is dat anders!

Ondanks het feit dat kinderen vaak maar een korte tijd, na school, bij ons zijn maken we er een fantastische tijd van! Geen schools gebouw, maar een huiselijke sfeer doet al wonderen. Onze fantastische tuin, de prachtige keuken, inspirerende hoeken en de heuse kinderraad zorgen onder andere voor een fijne tijd bij Het Toverstokje.

Naschoolse opvang

Na een drukke schooldag is het tijd voor ontspanning en leuke dingen! Op onze NSO (naschoolse opvang) kan je kind zich lekker ontspannen in onze relaxhoek of zich vermaken in de prachtige tuin.

Ook worden er regelmatig workshops (aansluitend bij de thema’s van de dagopvang) gegeven waar hij/zij aan mee kan doen. Daarnaast gaan we er lekker op uit, bewegen en ontdekken!

Vindt je zoon/dochter het leuk om activiteiten te bedenken en organiseren? Laat hem/haar zich dan aansluiten bij onze kinderraad!

Voorschoolse opvang

Ook bieden wij voorschoolse opvang. Kinderen waarvan de ouders vroeg moeten beginnen met werken kunnen bij ons vanaf 7.30 uur (vroeger in overleg) terecht voor een rustig begin van de dag.

Eventueel mag het ontbijt bij ons opgegeten worden, maar houdt er wel rekening mee dat we op tijd moeten vertrekken naar school. Je kind wordt naar school gebracht en na school weer opgehaald voor de naschoolse opvang.

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen