Uurtarief & voorwaarden

Het uurtarief in 2024 bedraagt € 10,25 voor de Dagopvang (Baby-, Dreumes- en Peutergroep) en € 9,12 voor de BSO-groep. Hier krijgt u, afhankelijk van uw inkomen, nog wel kinderopvangtoeslag over.

Het maximaal te vergoeden uurtarief van de Belastingdienst voor de dagopvang bedraagt in 2024 € 10,25. Het maximaal te vergoeden uurtarief voor de BSO ligt iets lager, u kunt dan tot € 9,12 per uur ontvangen aan kinderopvangtoeslag. Afhankelijk van uw inkomen zou u dus alle kosten vergoed kunnen krijgen. Voor meer informatie, zie “Kinderopvangtoeslag” onder “Tarieven” in het menu.

  • Onze heerlijke coffee-to-go van verse bonen is geheel gratis voor ouders!
  • Prijzen zijn inclusief verzorgingsproducten (m.u.v. luiers), fruit, tussendoortjes, drinken en broodmaaltijden.
  • Het tarief voor de maaltijdservice is € 4,- (kinderen vanaf 1,5 jaar) en € 6,50 (ouders). Verse soep bedraagt € 2,-.

Afname is in de dagopvang per dag van 7.30 uur tot 18.30 uur. Wel hebben we een minimum van 09.30 uur tot 16.30 uur dat kinderen aanwezig dienen te zijn en u kunt bij ons dus geen halve dagen afnemen. Dit om de rust op de groepen te bewaren en ervoor te zorgen dat de PM’ers écht met de kinderen bezig kunnen zijn tijdens ons dagprogramma.
In de BSO geldt een afname van einde schooltijd tot 18.30 uur. Voor de schoolvakanties kunt u een apart contract afsluiten. Tijdens schoolvakanties geldt hetzelfde als in de dagopvang, een afname per dag van 7.30 uur tot 18.30 uur. Wij hebben geen minimumaantal dagen dat u dient af te nemen in de schoolvakanties.

De belangrijkste voorwaarden
op een rijtje:

  • U krijgt de flexibiliteit bij Het Toverstokje om 4 weken per jaar vakantie of vrije dagen op te nemen voor uw zoon/dochter. Uiteraard dient u de vrije dag wel minimaal één maand voor aanvang door te geven.
  • Daarnaast is ruilen van dag mogelijk, mits de bezetting dit toelaat. Ruilaanvragen kunnen tot 3 dagen van tevoren gedaan worden.
  • Wanneer je de gewenste dag wil ruilen kan dat 30 dagen voor de ‘ruildag’ of 30 dagen na de ruildag. Vb: 30 januari ruilen naar uiterlijk 29 februari of 30 januari ruilen naar 1 januari. De aanvraag dient dan voor 27 januari ingediend te worden.
  • Vakantiedagen voor de BSO kunnen geruild worden in dezelfde vakantie.

Neem gerust vrijblijvend contact op om de opties te bespreken

Uurtarief

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen