Over mij

Mijn naam is Rianne Franken, geboren in 1991 en ik woon met mijn vriend en onze twee zoons (2017 en 2022) in Oosterhout. In 2011 ben ik afgestudeerd als Leerkracht Basisonderwijs en heb daarna een aantal jaar ervaring opgedaan als juf.

Vanwege de liefde voor het werken met kinderen en de passie voor het zelfstandig ondernemen ben ik destijds mijn eigen gastouderopvang gestart. Dit deed ik met veel plezier, maar de droom voor een kinderdagverblijf ontstond al snel. Het moest niet zomaar een kinderdagverblijf worden, maar een familiecentrum waarbij er echt naar de kinderen én ouders gekeken wordt.

Zelf ben ik dagelijks bij Het Toverstokje te vinden.  Ik val waar nodig in of help een handje mee.  Ook klets ik graag even met u bij tijdens het tappen van een heerlijke kop verse koffie of thee.

Daarnaast heb ik mijn handen vol aan de complete organisatie.  In mijn vrije tijd speel ik saxofoon in een saxofoonkwartet, kook ik graag voor vrienden en familie en besteed ik graag veel tijd met mijn gezin.

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen