Ouderportaal

Communicatie met ouders vinden wij erg belangrijk! Ouders kunnen dan ook inloggen in ons Ouderportaal.
We kunnen snel, direct communiceren via een app en ouders hebben overal toegang tot informatie over hun kind.

Inloggen Ouderportaal

Alles op 1 plek

In het Ouderportaal kunnen ouders en Pedagogisch Medewerk(st)ers berichten en foto’s versturen en ontvangen. Ouders kunnen via het ouderportaal ook aangeven welke bijzonderheden er zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om bijzonderheden in ons heen-en-weer-boekje te schrijven.

Om te voorkomen dat we te veel met de Ipad bezig moeten zijn sturen we alleen de eerste paar dagen bij Het Toverstokje regelmatig een persoonlijke foto en chatbericht. Daarna zal er dagelijks één groepsbericht verstuurd worden en met regelmaat één of meerdere foto’s (uiteraard rekening houdend met wel/geen toestemming voor foto’s). Is er iets bijzonders te melden dan zal er een extra persoonlijk bericht worden verstuurd via de chat.

Hoe uw kind het verder heeft gedaan wordt opgeschreven in het heen-en-weer-boekje (tot 1,5 jaar). Hier vindt u in terug of uw kind blij was, hoe hij/zij heeft geslapen, gegeten, gedronken et cetera.

Een ouder kan via het ouderportaal verstuurde facturen inzien. Tevens kan de ouder zijn gegevens bij het kinderdagverblijf inzien en hier veranderingen in aanbrengen. De veranderingen zijn pas definitief na goedkeuring door de administratie. De ouder kan op het ouderportaal ook een aanvraag doen voor extra dagen of ruilingen.

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen