Sylvia Jansen

Mijn naam is Sylvia Jansen Soeters, geboren op 5 oktober 1976.

Samen met mijn man Hans, onze dochter Lola (2014) en onze hond Bugel (een Welsh Springer Spaniël) wonen we in Oosterhout

Met ons gezin uitstapjes maken of heerlijk thuis zijn doe ik graag. Ik hou ervan om lange wandelingen te maken met onze hond en ik ben ook heel graag in de tuin bezig.
Daarnaast zoek ik graag familie en vrienden op om een hapje en een drankje te doen, naar het theater of naar optredens te gaan.

Hoe fijn is het om met dieren en de natuur op te groeien

Ik heb inmiddels 13 jaar ervaring in de kinderopvang, voornamelijk in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.
Ik hoorde van een vriendin dat er een vacature was, ik mocht op gesprek komen, het voelde gelijk goed, wat een rust, huiselijkheid, warmte en een prachtige locatie. Hoe fijn is het om met dieren en de natuur op te groeien!

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich emotioneel veilig voelen, zelfvertrouwen krijgen, zichzelf kunnen zijn, dat ze zich op eigen tempo ontwikkelen en zich ook bewust worden van hun eigen ik.

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen