Sylke van Dijk

Mijn naam is Sylke van Dijk, geboren in 1997 en ik woon in Oosterhout.

In mijn vrije tijd houd ik van leuke dingen doen met mijn vrienden en familie: spelletjes doen, film kijken, naar de bioscoop of uiteten. Maar ook thuis kan ik me goed vermaken met een goed boek of met bakken en koken.

Samen spelen en ontdekken

In 2020 heb ik mijn studie Pedagogiek afgerond. Tijdens deze studie heb ik via verschillende stages al wat ervaring op kunnen doen met het werken met kinderen. Nu mag ik mijn kennis en ervaring inzetten en verder gaan uitbreiden bij Het Toverstokje! Ik heb er super veel zin in!

Ik vind het belangrijk dat kinderen de tijd en ruimte krijgen om te spelen en ontdekken. Dat ze zich veilig voelen en vertrouwen krijgen in zichzelf. Ik wil ze dit vertrouwen graag meegeven en kijk ernaar uit om samen met de kinderen de wereld om hen heen te ontdekken bij Het Toverstokje!

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen