Noëlle Palmen-Bahnerth

Hallo, ik ben Noëlle!
En ik ben geboren op 23-06-1991 samen met mijn 2 broers, want jawel… ik ben er 1 van een drieling! Ik ben opgegroeid in Rotterdam en voor de liefde van mijn leven naar Oosterhout verhuisd. Ik woon samen met mijn man en dochter Tessa (2019) in de wijk Slotjes. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten bezig. Van activiteiten met het gezin tot wandelingen met de hond! Ik houd ook erg van knutselen.

In 2013 heb ik mijn diploma Pedagogisch Medewerker 3 gehaald. Wat ik vooral erg leuk vind om dit werk te doen, is dat kinderen altijd eerlijk tegen je zijn. En dat brengt soms hilarische momenten met zich mee, maar ook realiteit. Ik vind het ook belangrijk dat de kinderen zich bij mij veilig en vertrouwd voelen om met mij alles te kunnen bespreken. Ik denk graag in oplossingen i.p.v. problemen.

Verder onderneem ik activiteiten om lekker bezig te blijven en nog meer plezier te hebben in mijn werk!

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen