Lotte Jespers

Pedagogisch medewerkster – dreumesgroep

Ik ben Lotte Jespers en sinds 1989 word ik elk jaar op 19 mei een jaartje ouder.

Samen met mijn partner Ramon en onze kinderen Owen en Aivy wonen we in het prachtige dorp Oosteind. Hier zet ik me graag in voor activiteiten die het dorp te bieden heeft zoals de kindervakantieweek, buitenspeeldag, halloween en activiteiten op Brede school de Sint Jan. Als hobby bak ik graag allerlei lekkernijen en maak ik taarten met fondant.

Werken met kinderen is elke dag weer een feestje

In 2008 heb ik  mijn diploma voor Pedagogisch medewerker gehaald. Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de kinderopvang en gewerkt met de leeftijden van 0 t/m 12 jaar.

Werken met kinderen is elke dag weer een feestje. Samen spelen, leren en ontwikkelen tot een eigen ik. Het bieden van een warme huiselijke sfeer vind ik erg belangrijk.  Zo kunnen we alle kinderen meegeven dat ze geliefd, waardevol en uniek zijn in een veilige omgeving.

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen