Lotte de Leeuw

Mijn naam is Lotte de Leeuw, geboren op 1 juni 2000 en ik woon in Oosterhout.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om samen met mijn vriend, vriendinnen of familie te zijn. Ik hou er van om leuke dingen te doen zoals uitstapjes maken, uiteten, op vakantie, shoppen en genieten van een drankje in de zon.

Op dit moment volg ik een Associate degree opleiding voor Pedagogisch Educatief Professional aan het Fontys met als specialisatie pedagogisch specialist. Vanuit mijn stageplek heb ik ervaring opgedaan met kinderen in de leeftijdsfase van 2,5 tot 4 jaar. Echter wilde ik graag mijn kennis en ervaring uitbreiden, waardoor ik een leuke, nieuwe uitdaging zag bij kinderdagverblijf Het Toverstokje. Ik voelde me meteen op mijn gemak en de warmte en het huiselijke dat Het Toverstokje uitstraalt spreekt me erg aan. In de zomer van 2022 hoop ik mijn studie af te ronden.

Ik kijk er naar uit om alle lieve kinderen te ontmoeten!

Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen zijn de vrolijke gezichtjes die iedere dag weer een glimlach op mijn gezicht toveren. Ik vind het heerlijk om de kinderen te zien groeien en bloeien in hun ontwikkeling en als eigen persoon. Daarbij vind ik het belangrijk dat ze opgroeien in een veilige en vertrouwde omgeving zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dat komt zeker goed bij kinderdagverblijf Het Toverstokje en ik kijk er naar uit om alle lieve kinderen te ontmoeten!

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen