Lisa Roks

Ik ben Lisa roks, geboren op 29 September 1998 en ik woon in Breda.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen samen met mijn vriend, familie en vriendinnen: uiteten, steden bezoeken, spelletjes doen, shoppen of gewoon gezellig thuis een filmpje kijken.

vrolijke gezichtjes wanneer je binnenkomt

In 2017 heb ik mijn diploma Pedagogisch medewerker behaald. Werken met kinderen was iets wat ik altijd al super leuk vond. Toen ik naar de middelbare school ging wist ik al meteen dat ik graag in de kinderopvang wilde gaan werken. Toen ik in 2017 mijn diploma had behaald ben ik meteen aan de slag gegaan binnen de kinderopvang in de leeftijd van 0-4 en 4-12 jaar.

Ik vind het heerlijk om gezellig met de kinderen bezig te zijn. En doe dan ook graag leuke activiteiten. Ik vind het belangrijk dat elk kind zich op zijn eigen tempo ontwikkelt en dat ze zich veilig en vertrouwd voelen. Wat het werken met kinderen zo leuk maakt is het zien opgroeien en ontwikkelen van de kinderen. En niet te vergeten het zien van alle lieve, vrolijke gezichtjes wanneer je binnenkomt.

We gaan er samen een leuke, gezellig tijd van maken bij Het Toverstokje!

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen