Jolein van Hautum

Ik ben Jolein van Hautum, Geboren op 11 Juni 1991. Altijd opgegroeid in Hilvarenbeek, maar inmiddels alweer een aantal jaar woonachtig in Dongen. Samen met mijn vriend “Robbert”, ons dochtertje “Loua” en zoontje “Boaz”. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om samen met mijn gezinnetje, vrienden of familie te zijn. En van alle kleine dingen te genieten. En zoals veel vrouwen heb ook ik een guilty pleasure….. winkelen.

Alle avonturen beginnen klein!

Alles en iedereen begint klein, en groeit en ontwikkeld op zijn of haar eigen manier! Ik vind het onwijs fijn om daar als pedagogisch medewerkers deel van uit te mogen maken.

Rust, geborgenheid, continuïteit en vertrouwen zijn aspecten die zowel voor de ouder als het kind ontzettend belangrijk zijn. En ik ook graag wil uitstralen in mijn manier van werken.

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen