Iris Buurmans

Pedagogisch medewerkster – peutergroep

Ik ben Iris Buurmans en ben woonachtig in Geertruidenberg. Ik woon samen met mijn man Matthias en onze 2 zoons Tygo (2010) en Mats (2012). Al van jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wilde werken. Als ik vriendenboekjes terug kijk, zie ik dit er van jongs af aan al in staan.

Mijn hobby’s zijn genieten van het leven, op vakantie gaan, leuke dingen doen met ons gezin, maar ook gezelligheid met vrienden, hardlopen en winkelen.

Ik heb er ongelooflijk veel zin in

Vijftien jaar ben ik werkzaam geweest op een KDV in Gorinchem. Alle groepen zijn in die 15 jaar voorbij gekomen. Baby’s, peuters en als laatst op een verticale groep (0-4). Toen hoorde ik van een vriendin dat Rianne een nieuw kinderdagverblijf ging starten. Dit leek me helemaal te gek! Een hele nieuwe uitdaging en dan ook écht een níeuwe uitdaging. Ik mocht mijn cv opsturen en nu mag ik er werken! Ik heb er ongelooflijk veel zin in en het is ook nog eens lekker dicht bij huis. Ik kan gewoon op de fiets naar het werk, dat heb ik nog nooit kunnen zeggen.

Het leukste van het werken met kinderen vind ik dat ieder kind uniek is en ik het leuk vind om ze te begeleiden in ieders individuele ontwikkeling. Daarbij hoop ik ze geborgenheid en vertrouwen te bieden. Dat ieder kind vooral zichzelf mag zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen