Claudia Stopa

Pedagogisch medewerkster – Dreumesgroep

Ik ben Claudia Stopa en ben geboren op 28 augustus 1985. Ik woon samen met mijn man en onze twee zoons, Noah (2007) en Deyn (2018) in Oosterhout.

Ik geniet van leuke dingen doen met ons gezin, vrienden en familie. Een weekend of dagje weg , een hapje eten of een spelletje doe ik graag.

Ik heb er super veel zin in!

Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan

Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken in de kinderopvang. 15 jaar ben ik werkzaam geweest in Dongen. Ik heb hier veel ervaring opgedaan met kinderen van 0 tot 4 jaar.

Het werken met kinderen vind ik echt geweldig. Wat ik belangrijk vind is dat elk kind zich kan en mag ontwikkelen op zijn of haar eigen manier. Elk kind is uniek. Ik wil er voor zorgen dat ze zich veilig, geborgen en vertrouwd voelen. Als ik de groep binnen kom en al die vrolijke gezichtjes zie, dan weet ik weer waarom ik in de kinderopvang werk.

Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij Het Toverstokje, ik heb er super veel zin in!

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen