Benthe Maas

Ik ben Benthe Maas, geboren op 31 juli 1997 en kom uit Oosterhout waar ik samen met mijn ouders en hond woon. Met de hond vind ik het heerlijk om een flink stuk te gaan wandelen of een balletje mee te gooien. Daarnaast hou ik er ook van om met vrienden en vriendinnen een drankje en een hapje te doen en ben ik in de weekenden vaak bij mijn vriend te vinden. Verder dans ik met een leuke groep meiden in een show- en wedstrijdgroep en staan we vaak in verschillende theaters door heel Nederland. Dansen, zingen en muziek maken doe ik dan ook graag met de kinderen.

Ik vind het heerlijk om met de kinderen bezig te zijn

In 2017 heb ik mijn diploma gehaald als pedagogisch medewerker en ben ik meteen aan de slag gegaan in de kinderopvang. Ik ben toen gaan werken op een babygroep en af en toe bij de dreumesen. Bij deze doelgroep voel ik mij het meest op mijn plek en heb ik al flink wat ervaring op gedaan.

Ik vind het heerlijk om met de kinderen bezig te zijn, ze te zien groeien en te stimuleren in hun ontwikkeling. Ik wil de kinderen graag een fijne en vertrouwde omgeving bieden en samen met de kinderen er een onvergetelijke dag van maken.

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen