Arnold ten Teije

Mijn naam is Arnold ten Teije, geboren op 13 maart 1970.

Ik woon in Oosterhout en vind het fijn om door Oosterhout te wandelen en hard te lopen. Sporten vind ik leuk, maar ook zit ik graag op de bank te lezen in een boek of voor de tv. 

Wat ik heel belangrijk vind, is dat elk kind zichzelf mag en kan zijn en dat ik een kind veiligheid en vertrouwen kan geven.

Met veel plezier heb ik 20 jaar bij V&D gewerkt. Na deze periode ging ik bij Hornbach Breda en later bij Spa One Oosterhout aan de slag. 

Tijdens de periode bij V&D organiseerde ik ook kinderactiviteiten zoals voorleesdagen. In mijn vrije tijd gaf ik streetdance- en sportlessen aan kinderen van 4 tot 16 jaar. 

Op een gegeven moment kwam ik thuis te zitten en wist ik niet meer wat, waar of hoe ik nog iets kon gaan doen. Uiteindelijk kreeg ik begeleiding via het reïntegratietraject van Hart-Werk. Toen K-Fitness me een keer vroeg om te helpen met het begeleiden tijdens een sportdag van kinderen, kwam ik in contact met Angie Wevers van Kinderdagverblijf Het Toverstokje.

Zij was die dag ook aan het sporten bij K-Fitness en het viel haar op dat ik leuk met kinderen omging. Ze stelde me voor om een keer met Sander en Rianne te praten van Het Toverstokje. Tijdens het fijne gesprek waarin ze open voor me stonden, besloot ik om ze te gaan helpen. Er stroomde ineens weer positiviteit door me heen. Ik voel me zo thuis daar en dat komt ook omdat mijn collega’s me in mijn waarde laten.

Kinderen zijn puur. Waar ik ook ben ze zoeken me altijd op. Samen eten, buiten spelen, voorlezen en schminken, het is zo liefdevol om dit te mogen doen. Wat ik heel belangrijk vind, is dat elk kind zichzelf mag en kan zijn en dat ik een kind veiligheid en vertrouwen kan geven. Ik ben er maar een paar uurtjes per week, maar ik ben zo blij met het thuisgevoel. Het is een plek waar zowel kinderen als volwassenen mogen zijn wie ze zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen