Yvette Hopmans

Mijn naam is Yvette, geboren op 1 augustus 1994 en woon in Oosterhout.

Door de coronacrisis heb ik het wandelen herontdekt en ben ik begonnen met diamondpainting. Verder vind ik het leuk om dingen te ondernemen met vriendinnen, maar ook genieten van het zonnetje en drankjes en een hapje te doen. Ook vind ik het heerlijk om te lezen, film of serie te kijken of muziek te luisteren.

Dit schooljaar hoop ik de laatste stapjes voor mijn scriptie te zetten en daarmee mijn studie pedagogiek af te ronden. Je zult mij vanaf mei kunnen vinden bij de bso als invalkracht. Door mijn opleiding heb ik al veel kennis en ervaring op mogen doen in het werken met kinderen. Bij het Toverstokje kijk ik ernaar uit om deze kennis en ervaring nog verder te mogen ontwikkelen.

In contact met de kinderen kan het zijn dat je mij weleens een gebaar ziet maken. Ik heb tijdens mijn studie de minor Nederlandse Gebarentaal gevolgd en zo gebarentaal geleerd. Het gebruiken van de gebaren gaat nu onbewust.

Het leven van kinderen is een grote ontdekkingstocht en ik vind het een eer om hier deel van uit te mogen maken.

Ik vind het heerlijk om met kinderen lekker buiten te spelen, te verven, voor te lezen, maar ook om een hoop te ontdekken. Het leven van kinderen is een grote ontdekkingstocht en ik vind het een eer om hier deel van uit te mogen maken. Door samen te spelen en in contact te zijn met elkaar leren wij van elkaar. Want met elkaar valt er zoveel te leren en ontdekken bij Het Toverstokje!

Ik kijk ernaar uit om elkaar te ontmoeten!

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen