Wendy Geerts

Ik ben Wendy Geerts en ben geboren in 1977. Ik woon in Oosterhout samen met mijn man en kinderen, een dochter (2006) en een zoon (2008). In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tekenen, knutselen en schilderen. Ik doe ook heel graag spelletjes met mijn kinderen en vrienden.

Ik vind alles leuk; bordspellen, buiten spellen, poolen en tafelvoetbal/tennis. In het weekend ben ik vaak op het veld bij Twins (softbal vereniging) te vinden om naar de wedstrijden van mijn dochter te kijken. In de zomer ga ik heel graag naar het strand.

Op de BSO ben ik helemaal in mijn element

Ik heb al 18 jaar ervaring in de kinderopvang met leeftijden van 0 tot 12 jaar. Op de BSO ben ik helemaal in mijn element. De laatste 6 jaar heb ik als nanny bij een gezin met twee kinderen gewerkt. Het huiselijke en het kleinschalige van het Toverstokje spreekt mij dus erg aan.

Ik heb er super veel zin in om samen met de BSO kinderen leuke middagen te creëren met veel geknutsel, sport en spel!

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen