Wendy de Wijs

Ik ben Wendy de Wijs, geboren op 29 januari 1980. Ik woon samen met mijn vriend Arian dochter Nikki (2005) en zoon Mike (2008) in Raamsdonksveer.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een hapje en drankje te doen samen met mijn vriend en onze vrienden. Een echte Bourgondiër dus. Lekker op vakantie, weekendje weg, shoppen of een lange wandeling maken vind ik ook heerlijk.

Ieder kind is uniek!

De manier waarop kinderen elkaar benaderen, samen spelen of een uitdaging aangaan…het is zo leuk om aan de zijlijn te staan kijken hoe kinderen dit proces doorlopen. Soms hebben ze wat ondersteuning nodig of ontdekken ze het helemaal zelf. Dat vind ik zo mooi en geeft mij een heel voldaan gevoel.

Ik heb inmiddels al 18 jaar ervaring in de kinderopvang en op verschillende groepen mogen werken van de allerkleinste tot de basisschoolleeftijd. Een paar jaar geleden besloot ik te switchen naar de ouderling. Hier heb ik twee jaar met plezier gewerkt, maar ik kwam erachter dat mijn hart toch echt bij de kinderopvang ligt. Toen ik de vacature van het Toverstokje zag werd ik ook meteen enthousiast. Vooral de visie en kleinschaligheid sprak me heel erg aan. Na het gesprek samen met Sander & Rianne voelde het van beide kanten meteen goed. Wat een warmte en prachtige locatie. Echt een feestje om hier te mogen werken!

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen