Shirley Kalwij

Pedagogisch Medewerkster – babygroep

Mijn naam is Shirley Kalwij en ben getrouwd met Gerard Heppenhuis. We wonen hier in Oosterhout.

Samen hebben we 3 kinderen: Stef, Sofie en Silke. Ze wonen niet meer thuis, maar komen gelukkig nog regelmatig langs. Ook hebben we een kleinzoon Bas, waar we enorm van genieten. Ik mag een paar dagen op hem passen, waar ik heel vrolijk van word!

Ik tennis, zwem, golf en wandel graag. Tijdens vakanties trekken we er het liefst op uit met onze caravan.

Een nieuwe uitdaging

Na de HAVO heb ik de PABO afgerond en daarna met veel plezier 40 jaar voor de klas gestaan, voornamelijk in groep 3 en 4. Daarna heb ik nog 2 jaar op school RT (remedial teaching) gegeven. Fijn om kinderen persoonlijk een extra steuntje in de rug te kunnen geven.

Toen Rianne vertelde over haar plannen met het Toverstokje werd ik meteen enthousiast. Met name de kleine groepen en rustige uitstraling van de ruimtes spraken mij enorm aan. Maar ook de grote tuin met kinderboerderij en natuurlijke speeltuin zijn echt geweldig voor kinderen!

Een nieuwe uitdaging dus. Ik heb er zin in en hoop jullie straks persoonlijk  te kunnen ontmoeten met jullie kinderen, die hier vast een geweldige tijd tegemoet gaan.

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen