Nienke Visschers

Mijn naam is Nienke Visschers en ik ben geboren op 22 maart 2000. Ik woon in het gezellige Prinsenbeek

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om samen met mijn vriend, vriendinnen of familie op pad te gaan. Dit kan zijn naar een bos, een bioscoop of een leuk actief uitje zoals karten. Verder vind ik het heel leuk om lekker een drankje te doen in de zon op het terras. Een avondje thuis op de bank vind ik ook zeker geen probleem!

In September ben ik begonnen aan de opleiding: gespecialiseerd pedagogisch medewerker tweetalig en ik hoop hier in juni aanstaande mijn diploma voor te behalen! Dit kon zo snel omdat ik mijn Propedeuse heb behaald aan de pabo in 2019.

Ik vind het heel belangrijk dat elk kind gezien word als individueel persoon

Als sinds een jaar of 13 weet ik dat ik met kinderen wilde gaan werken. Toen ik 15 was ben ik begonnen met oppassen en toen ik klaar was met de Havo ben ik begonnen aan de Pabo. Echter besefte ik mij hier dat ik nog jongere kinderen en hun ontwikkelingen mooier vind en heb besloten te stoppen en te beginnen met mijn huidige opleiding.

Ik vind het heel belangrijk dat elk kind gezien word als individueel persoon en zo op zijn of haar eigen tempo in een veilige omgeving kan ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat dit kan bij het Toverstokje! Ik kijk er naar uit om alle lieve en vrolijke kindjes te zien ontwikkelen en een eigen persoon te worden!

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen