Mercedes Pil

Mijn naam is Mercedes ik ben geboren op 23 oktober 1996. Ik woon samen met mijn man en 2 katjes in Oosterhout. In mijn vrije tijd sport ik veel en ben ik graag omringt door familie en vrienden.

Ik heb in 2016 mijn diploma pedagogisch medewerker behaald en ben toen gelijk aan de slag gegaan in de kinderopvang. Ik heb hierdoor op verschillende groepen ervaring opgedaan. 

Elke dag gaan we weer een nieuwe uitdaging aan.

Een dag in de kinderopvang is nooit hetzelfde en dat is wat het zo leuk maakt. Elke dag gaan we weer een nieuwe uitdaging aan. Ik vind het belangrijk dat een kind zich op zijn/haar gemak voelt. Zodat het kind zich durft te laten zien en te ontwikkelen tot de persoon die hij/zij is. Ik vind het leuk om kinderen nieuwe dingen te leren en te laten ontdekken. Want het leven is een groot feestje.

Ik hoop jullie allemaal snel te zien en te leren kennen. Ik kijk er al naar uit!!

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen