Marina Huijberts

Hoi, ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Marina Huijberts en ik ben geboren in 1970. Ik ben getrouwd met Wilbert en we hebben een lieve “special needs” dochter Alysha van nu al weer 19 jaar waar ik heel trots op ben. Ook hebben we een vrolijke labradoodle hond. Wij wonen in Oosteind.

Mijn motto is geniet van elkaar je leeft maar 1 keer en dat doen we dus ook. 

Behalve het zorgen voor mijn dochter vind ik het ook fijn om regelmatig in de sportschool bezig te zijn, te zwemmen, te wandelen ik ben graag buiten maar ik lees ook graag een mooi boek of zit heerlijk onder de overkapping van onze tuin. 

Werken met kinderen is mijn passie

Ik heb dan ook 23 jaar met veel plezier op een kinderdagverblijf in Schijndel gewerkt. Drie jaar geleden besloot ik met een dubbel gevoel om met dat werk te stoppen vanwege verhuizing en vooral om de volledige zorg op me te nemen voor mijn dochter die ze op dat moment erg nodig had en wat een waardevolle tijd voor ons was.

Maar nu is de mogelijkheid er weer om ook elders te gaan werken. Toen ik Het Toverstokje tegenkwam met hun prachtige visie kon ik het niet laten een gesprek aan te gaan met Rianne en dat voelde zo goed dat ik vrijwel meteen aan de slag kon gaan. Ik voel me vereerd op deze mooie plek te mogen werken!

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen