Froukje de Jong

Mijn naam is Froukje de Jong, ik woon in het mooie vestingstadje van Woudrichem en ben moeder van twee leuke kinderen in de leeftijd van vijf en acht jaar.

Naast het ouderschap en werk ben ik graag buiten te vinden. Een wandeling in het bos of een leuke rondleiding en/of bezichtiging van een kasteel of museum. Daarnaast verdiep ik mij graag in de psychologie en raak daarover niet uitgelezen. Tijd doorbrengen met vrienden en familie is heerlijk zeker nu dat wat meer kan en mag!

Erg leuk om deel te mogen nemen aan het team en te genieten van de aanwezige kinderen

Na een lange leerzame periode in de kinderopvang ga ik nu als zzp er bij het Toverstokje aan het werk. Vanwege het opzetten van mijn eigen coaching praktijk vind ik dit een hele mooie combinatie en sluit het werk heel mooi aan bij de doelgroep. Ik ben heel blij dat ik deze mogelijkheid heb gekregen om zo de combinatie te kunnen maken en te kunnen groeien.

Ik heb onwijs veel zin om te komen werken bij het toverstokje! Zo even in de wandelgangen rondgelopen te hebben krijg ik hier een hele warme indruk en is deze opvang op een mooie en fijne manier opgezet. Erg leuk om deel te mogen nemen aan het team en te genieten van de aanwezige kinderen, hen te zien en te begeleiden.

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen