Eva Muller

Mijn naam is Eva Muller, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Oosterhout. Ik zit in het 2e leerjaar op Prinsheerlijk in Tilburg en volg daar een zorgopleiding.

Vanaf nu tot volgend jaar februari kom ik gezellig stage lopen. Elke dinsdag, woensdag en vrijdag loop ik van 9:00-17:30 stage. In de ochtend kom ik gezellig bij de dreumesen en in de middag bij de BSO.

Elk kind leren kennen is zo bijzonder!

Toen ik 12 jaar oud was heb ik een zusje gekregen. Ik hielp mijn ouders veel om haar te verzorgen. Ik zag hoe ze groeide in haar ontwikkeling, dit vond ik zo mooi en leuk om te zien. Dit was dus het moment dat ik wist dat ik later iets met kinderen wilde doen.

Ik heb hiervoor ook nog een opleiding gevolgd genaamd: Gespecialiseerd pedagogisch medewerker op het Vitalis in Breda. Ik heb al eerder stage gelopen bij verschillende kinderdagverblijven. Hier heb ik dus al eerder mogen snuffelen bij de peuters en de BSO. De stages vond ik heel interessant, omdat ik veel verschillende kinderen zag met ieder een ander karakter. En elk kind leren kennen is zo bijzonder!

Ik heb super veel zin om hier stage te mogen lopen en ik hoop dat dit een leuke en leerzame tijd wordt.

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen