Angie Wevers

Mijn naam is Angie, ik ben geboren op 12 oktober 1996. Ik woon samen met mijn vriend in Oosterhout. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn familie en/of vrienden, aan het shoppen, naar de bioscoop en ben ik fanatiek met sporten bezig.

Na het behalen van mijn diploma ben ik meteen aan het werk gegaan in de kinderopvang. Hierdoor heb ik nu al meerdere jaren ervaring opgedaan in de kinderopvang in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar.

Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder.

Ouders geven hun meest kostbare bezit bij ons af. Bij de eerste ontmoeting met het Toverstokje, had ik meteen een vertrouwd, fijn en huiselijk gevoel. En ik zei meteen: ‘’Als ik een kinderopvang voor mijn kind later ga zoeken, dan wil ik het hierheen brengen!’’. Een vertrouwde omgeving is cruciaal voor een kind om optimaal te kunnen groeien en te ontwikkelen. Ik ben dankbaar dat ik hier deel van uit mag maken.

Ik kan niet wachten om uw kind elke dag met een glimlach te ontvangen!

Ben je nieuwsgierig geworden?

We laten je ons prachtige kinderdagverblijf graag zien! Je kunt dan meteen van de fijne sfeer proeven en de rust op de groepen ervaren. Ook lichten we graag toe hoe we bijdragen aan de ontwikkeling van jullie zoon/dochter. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen!

Rondleiding aanvragen